Med Visningsstäd får ditt hem en uppfräschning inför visningen. Av erfarenhet så vet vi att köpare tilltalas mer om bostaden både är ren men också stylad. Få prydnadssaker gör att köparen kan koncentrera sig mer på själva köpet. Rätt saker på rätt plats. Visningsstäden innehåller således en storstäd inklusive Fixar o Trixar.

Följande ingår

Alla rum
Vi dammar, dammsuger och torkar av alla plana ytor. Vi tar hand om golvlister, dörrar, torkar ovanför garderober och putsar speglar och tavlor. Vi dammar även alla prydnadssaker, möbler och lampor och tömmer samtliga papperskorgar. Självklart avslutar vi med att moppa golven i alla rum så hemmet är skinande rent när vi lämnar.

Kök
Vi torkar av köksluckor utvändigt, fläkt och samtliga vitvaror såsom: ugn, micro, spis, kyl (även invändigt) och frys. Vi torkar av stolar, bord och övriga möbler.

Badrum
Vi avkalkar och rengör badkar/dusch, toalett och handfat. Torkning av badrumsskåp och väggar. Dammsugning av rör och ventiler.

Stajling
Vi stajlar och piffar till hemmet.

Inför visningsstädningen

För bästa resultat ber vi dig att plocka undan kläder, leksaker, disk med mera, så att vi kan städa så effektivt som möjligt.

Garanti

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senaste två dagar efter städningstillfället. Vi avsäger oss allt ansvar för skador och dylik som uppstår om det inte är uppenbart att vi har orsakat dem! Scheele Service tillhandahåller material och utrustning för städningen.

Varför Scheele Service

NöjdKundGaranti
Vi åtgärdar om du inte är nöjd

Ansvarsförsäkring
Scheele Service har komplett ansvarsförsäkring för våra kunder och medarbetare

Eget kvalitetssäkrat team
Vi utbildar all personal kontinuerligt

Kollektivanslutet
schyssta villkor för våra anställda

Du kanske också är intresserad av