Med storstädning får ditt hem ett nytt liv. Koppla av i soffan, umgås med barnen eller varför inte läsa tidning i hängmattan medans vi tar hand om ditt hem.

I en storstädning går vi igenom ditt hem från topp till tå och tar bland annat hand om ugn, kylskåp och ovanpå garderober. En storstäd hos Scheele Service har en hög kvalitetsnivå med stort fokus på kundbemötande.

Följande ingår

Alla rum
Vi dammar, dammsuger och torkar av alla plana ytor. Vi tar hand om golvlister, dörrar, torkar ovanför garderober och putsar speglar och tavlor. Vi dammar även alla prydnadssaker, möbler och lampor och tömmer samtliga papperskorgar. Självklar avslutar vi med att moppa golven i alla rum så hemmet är skinande rent när vi lämnar.

Kök
Vi torkar av köksluckor utvändigt, fläkt och samtliga vitvaror såsom: ugn, micro, spis, kyl (även invändigt) och frys. Vi torkar av stolar, bord och övriga möbler.

Badrum
Tjänsten utförs samma veckodag av ditt personliga Scheele Team som är kvalitetsutbildad av oss. Alla tjänster som infaller på RÖD dag bokas in dagarna före eller efter så du automatiskt får din tjänst utförd ändå. Vid de tillfällen per år som det infaller fler än två resp 4 servicetillfällen per månad debiteras dessa extra.

Inför storstädningen

För bästa resultat ber vi dig att plocka undan kläder, leksaker, disk med mera, så att vi kan städa så effektivt som möjligt Ta bort fronten på badkaret

Garanti

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senaste två dagar efter städningstillfället. Vi avsäger oss allt ansvar för skador och dylik som uppstår om det inte är uppenbart att vi har orsakat dem! Scheele Service tillhandahåller material och utrustning för städningen.

Varför Scheele Service

NöjdKundGaranti
Vi åtgärdar om du inte är nöjd

Ansvarsförsäkring
Scheele Service har komplett ansvarsförsäkring för våra kunder och medarbetare

Eget kvalitetssäkrat team
Vi utbildar all personal kontinuerligt

Kollektivanslutet
schyssta villkor för våra anställda

Du kanske också är intresserad av