Hej, vad kul att du är mer nyfiken på oss inom Scheele Service. Vi har vår inriktning på service av alla de slag. Våra främsta affärsområden är idag städservice, seniorservice, trädgårdsservice och företagsservice.

Scheele Service är idag KAK´s största servicebolag med 23 anställda. Vi expanderar konstant då efterfrågan på service är enorm. Vi har de senaste 4 åren vuxit mycket snabbt och har femdubblat vår omsättning under den tiden. Scheele Service AB arbetar med Köping som bas där vår flesta kunder finns men vi har även kunder i Arboga, Kungsör, Hallstahammar, Västerås, Surahammar, Kvicksund, Eskilstuna.

Våra tjänstebilar hoppas vi ni har sett. De är naturligtvis marknadsföringsobjekt för vår verksamhet men de är också en viktig hörnsten i vårt arbete för god arbetsmiljö.

Vi har en teamstruktur med en teamledare och en Scheele servare som tillsammans har en grupp kunder att serva. Vi är ett helt underbart gäng som tillsammans startar varje dag med ambitionen att dagens kunder ska känna sig ovan molnen.