Att vara kund hos oss

thumb_up

NöjdKundGaranti

Som kund hos Scheele Service har du alltid en nöjd-kund garanti på allt vi gör. Det innebär att om du inte är nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar det som du upplevde inte var rätt. Har du köpt vardagslyx så garanterar vi att leverera vardagslyx.

mood

Ansvarsförsäkring

Vi innehar komplett ansvarsförsäkring. Det innebär att både du som kund samt våra medarbetare är försäkrade under hela uppdraget.

group

Kollektivanslutet

Scheele Service är givetvis kollektivanslutet och hela vår verksamhet bygger på nöjd kund och nöjd personal. Kombinationen tror vi ger det bästa resultatet.

Vanliga frågor och svar

Vad gör jag om jag får förhinder?

Blir du som kund sjuk eller av annan anledning får förhinder vid servicetillfället kontaktar du oss senast 24 timmar innan. Vid senare avbokning utgår full debitering av tiden. Vid sjukanmälan mer än 24 timmar innan så bokar vi en ny tid inom en vecka. Detta läggs således inte i timbanken om du är abonnemangskund.

Hur betalar jag?

Scheele Service skickar faktura 1 gång i månaden på det avtalade abonnemanget och administrerar allt i samband med RUT avdrag och du betalar endast den faktiska kostnaden och en administrativ avgift. När du som kund betalat din faktura, begär Scheele Service utbetalning för RUT-avdraget från Skattverket. Du får då ett meddelande från Skatteverket som innehåller utbetalning av begärt belopp. Avdraget för Hushållsnära tjänst visas i specifikationen på din självdeklaration under rubriken avdrag. Vi ser framemot att få Dig som kund och Du är välkommen att ringa oss på tel 0221-123 03 eller boka fritt nedan.

Det står att jag ska betala den 10:e varje månad. Varför då?

Alla kunder har 30 dagar på sig att betala och eftersom Skatteverket betalar halva din faktura måste dom få halva månaden på sig att betala sin del. Därav är det den 10:e för kunden och den sista för resterande av Skatteverket.

Har RUT ändrats för pensionärer?

Nej, ingen förändring har skett för pensionärer.

Vad är TimBank?

TimBanken är en fördel för Dig som kund då Du kan ändra din tid senast 4 arbetsdagar innan servicetillfället. Den läggs då i din TimBank. TimBanken kan du använda till hemstäd men också till andra tjänster såsom fönsterputs, storstäd, avfrostning och rengöring av kyl och/eller frys, handla, tvätta osv. När Din Timbank når 6 timmar ringer vid Dig för planering av dessa timmar.

Våra tjänster