På Scheele Service är kunden lika viktig som våra medarbetare. Vi tror nämligen på att kombinationen är den bästa när båda parter mår bra. Vi väjer därför med omsorg när vi vill ha någon med oss i gänget. Som anställd på Scheele Service får du kollektivavtal, ansvarsförsäkring, Scheele körkort, arbetskläder och ett glatt gäng som medarbetare.

Scheelekörkortet

En kvalitetssäkring av vår personal
Vi på Scheele är ytterst noga med vår kvalitetsnivå där våra kärnvärden Nytänk, Glädje, Trygghet och Bekvämlighet ska stå för kundens uppfattning. För att vara säkra på att kunden just uppfattar det, har vi infört Scheele Körkortet som står för en kvalitetssäkringsnivå som alla medarbetare på Scheele genomgår innan arbete hos kund påbörjas.

Alla våra Scheele Servare genomgår körkortsutbildning som innehåller båda teori och praktik där kundbemötande, service, uppdrag är det stora fokusområdet. När Körkortet är klart så påbörjas arbetet tillsammans med en teamledare där Scheele servaren kan själv jobba för sin egen utveckling och nå olika karriärvägar inom Scheele.

Lediga tjänster just nu

STÄD & SERVICE

Servicemedarbetare Köping

STÄD & SERVICE

Servicemedarbetare Arboga

Medarbetare berättar

Hör vad våra medarbetare har att säga om oss
format_quote
"Som teamledare tycker jag det bästa med att jobba på Scheele Service är att man får jobba under eget ansvar och att man har en egen kundstock, det gör att både personalen och kunden känner sig trygg."
format_quote
"Att jobba på Scheele Service är både roligt och trivsamt samt att man jobabr under eget ansvar. Här på Scheele Service har vi även bra sammanhållning och vi har kul på jobbet."
format_quote
"För mig är det fart och fläkt på Scheele Service. Jag har aldrig tråkigt på jobbet."