Scheele Service erbjuder flyttstäd till alla hushåll i Köping, Arboga och Kungsör med omnejd. Att flytta är något spännande när man får tillfälle att möblera och planera sin nya bostad. Låt oss på Scheele Service ta hand om din gamla bostad och snygga upp den så du kan fokusera på din nya bostad.

Så fungerar det

Skräddarsydd offert
Scheele Service flyttstäd utförs med underliggande offert. Vi lägger oftast en offert per flyttstäd med ett spann om 500-1000 kronor beroende på storlek av bostaden. Vi behöver det då det inte går att ge exakt offert på flyttstäden. Flyttstäden grundar sig på storlek på bostad, ålder på bostaden samt standard på fönster. Vi utför Flyttstäden den de dagarna vi kommer överens om. Scheele Service ansvarar för nyckel från start tills vi är färdiga.

Vi står för material
Flyttstäden genomförs med material från Scheele Service. Kunden behöver inte fundera på något material. Vi har även med oss bygglampor så kunden kan ta med alla lampor vid flytten. Scheele Service ombesörjer även att ta med sopor om så önskas av kunden i samband med flyttstäden. Det åligger kunden att innan diskutera det med Scheele Service.

Vi samarbetar med flyttfirma
Scheele Service samarbetar med Västerås Expressbyrå så önskas hjälp med hela eller delar av själva flytten bistår vi med kontakt. Kunden ska innan flyttstäden stänga av frysen/frysarna och ta reda på vattnet. Kunden lämnar därefter nyckel till Scheele Service som tar hand om flyttstäden.

Vi samarbetar med bohagstömning
Scheele Service samarbetar Stinas bohagstömning så önskas hjälp med tömning av bostaden så bistår vi med kontakt.

Flyttstäd utförs med försäkring
Flyttstäden utförs med försäkring tecknad av Scheele Service. Alla eventuella klagomål justeras per omgående då vi avslutar med med besiktning. Efter flyttstäden erbjuder vi alltid hemstäd av ny bostad och kommer därav att återkomma till kunden med offert.

Varför Scheele Service

NöjdKundGaranti
Vi åtgärdar om du inte är nöjd

Ansvarsförsäkring
Scheele Service har komplett ansvarsförsäkring för våra kunder och medarbetare

Eget kvalitetssäkrat team
Vi utbildar all personal kontinuerligt

Kollektivanslutet
schyssta villkor för våra anställda

Du kanske också är intresserad av